Vaatetus

Aiemmin olen ollut fanaattinen vaate ja kenkä hamstraaja (varsinkin Nike). Aina piti olla freshit Niket jalassa ja monta paria hyllyssä. Jossain vaiheessa havahduin siihen, että kaapissani oli monet lähes käyttämättömät kengät edelleen laatikoissaan. Miksi en ostaisi yhtä tai kahta täydellistä kenkäparia, jotka toimisivat useissa tilanteissa.

Myönnettäköön, etten ole ihan vielä tässä unelma tilanteessa. Kaapistani löytyy useammat parit, ja kaikki ovat käytössä säännöllisesti. Siinä vaiheessa, kun kengät ovat tulleet tiensä päähän, en aio ostaa uusia tilalle. Tulisin varmasti toimeen kolmella parilla kenkiä, joista yhdet olisi pyöräilyä varten.

Vaatteiden osalta suurin vaikutus on ollut oikeanlaisen vaatetyylin löytäminen. Kaapista löytyy parisenkymmentä vaatetta, joista osa on vähäisemmällä käytöllä. Vaatteet eivät lopu kesken, jos joku näin olettaa. En edes kaipaa enempää, vaan pärjäisin viikossa neljällä t-paidalla ja kaksilla housuilla. Vältymme isoilta pyykkikasoilta, koska meidän perheessä pyöritetään pyykkikonetta sen verran useasti, eikä tästä syystä ehdi vaatteet loppumaan kesken.

Kiinnittääkö joku sitten huomiota siihen käytänkö päälläni samaa t-paitaa toista viikkoa? Tuskin, ja mitä sitten, jos näin tekee. Eikö olisi helpompaa, jos laittaisi joka päivä lempivaatteet joissa on mukava olla? Kun lempivaatteita on sopiva määrä, niin aamuinen valinta on helppo, eikä synny vaatekriisiä. Myös vaatteet löytyvät nopeasti kaapista. Oma suosikkini on mustat housut ja t-paita, kelistä riippuen neule tai college.

Vaatetus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s