Kuulumisia

Pitkän tauon jälkeen on hyvä postailla kuulumisia läppärin ääreltä. Vuosi on mukavasti jo ehtinyt vaihtua ja tuonut siinä ohessa arkeemme uusia muutoksia. Lapset aloittivat tarhassa, oli kyllä yksi jännittävimmistä hetkistä vähään aikaan. Huoli siitä saavat he tarpeeksi tukea ja huomiota. Onneksemme lapset pääsivät ryhmäperhepäiväkotiin, jossa ryhmän koko on huomattavasti pienempi ja sisarukset saavat olla samassa ryhmässä, jolloin heistä on tukea toisilleen. Hyvin paljon askarrutti keksiikö keittäjät heille sopivia ruokia, tuleeko meille jälleen runsaasti huonosti nukuttuja öitä. Saattoi keittäjä hieman raapia päätään kun näki listat, joita meidän lapset saavat syödä. Jo monen vuoden opettelun jälkeen on tämä meille normaalia arkea. Tutustumis kerroilla sain kuitenkin huomata, että saavat he siellä ruokaa ja ainakin isommalle maistui ”isi, täällä on hyvä kokki”. Vaimoni menee hyvin aikasin töihin, joten lasten tarhaan vienti on minun aamurutiini. Toistaiseksi ainakin aamut ovat menneet mukavasti, vaikka muutamat rivakat askeleet on itse saanut ottaa kun lapset on saatu hoitoon, jotta ehtii hyvissä ajoin töihin.

Sieltähän se kuuluisa ”kun tarhat alkaa, niin sitten sairastetaan” tuli. Ei onneksi niin pahana, kun moni on siitä varoitellut. Nyt alkaa olemaan normaali olo viime viikkoisen kuume ja vatsataudin jäljiltä. Tottakait pääsimme sairastamaan tätä yhdessä ja melkeinpä samanaikaisesti. Kun miettii omaa arkea vuosia taaksepäin, jolloin meillä ei ollut lapsia, on ajatusmaailma ollut niin erikoinen verrattuna tähän päivään. Sitä arvostaa niin paljon hyviä yöunia ja terveyttä. Iltojen hetkiä, kun saa vain olla ja nauttia mukavasta hiljaisuudesta ja kahden keskisestä ajasta. En siltikään vaihtaisi tätä pois, lapset tuovat iloa ja onnea niin paljon arkeemme. On parasta kun tulee kotiin ja pieni kipitys kuuluu ja juostaan isin luokse halaamaan. ❤

Kuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s